Anita
Grundahl

Fungerende bedemand i Ringe siden 1993,
der har fokus på tillid og tryghed hos døende og pårørende.
anitagrundahl optimeret scaled

Som bedemand er jeg den døendes og de pårørendes praktiske hjælp og støtte. Jeg gør mit bedste for at jeres ønsker for begravelsen eller bisættelsen går i opfyldelse. Jeg ved hvad loven tillader og kan svare på jeres spørgsmål i forbindelse med begravelsen eller bisættelsen. Som pårørende skal du ikke være tilbageholdende med de ønsker du har, da mere kan lade sig gøre end de fleste umiddelbart tror.

"Mit primære mål som bedemand er, at sikre mig at du som pårørende føler dig i trygge hænder og har tillid til at jeg gør mit bedste for at det sidste farvel bliver et ordentligt og mindeværdigt øjeblik, så afdøde kan komme godt afsted på den sidste rejse."
anitagrundahl optimeret scaled
Anita Grundahl
Tillid, tryghed og mange års erfaring

Tillid, tryghed og mange års erfaring

Historien

Har været bedemand siden 1993, ansat i Nyborg Begravelsesforretning indtil 1998, hvor jeg overtog mine forældre Ulla og Sigfred Grundahls forretning i Ringe, været selvstændig siden. Driver nu igen egen begravelsesforretning i Ringe. Arbejder ud fra principper om tillid, tryghed og professionel erfaring. Kunden er altid i centrum og jeg gør mit yderste for at opfylde alles ønsker.

kiste, bedemand ringe, begravelsesforretning ringe

Skal jeg ringe dig op?