Tryghed, tillid og mange års erfaring

Begravelse

Begravelsesforretning i Ringe og omegn

+45 62 62 12 71

Begravelse - Kistebegravelse

Ordet “begravelse” bliver ofte benyttet når man refererer til kistebegravelse, bisættelse eller spredning af aske over havet. Faktisk er begravelse et udtryk for den man vælger, hvis det af afdøde er ønsket at kisten skal nedsættes i kistens gravsted uden der bliver foretaget en kremering inden.
IMG 0819 1
flowers 4839339 1920
IMG 0747 rotated
kiste, bedemand ringe, begravelsesforretning ringe

Tillid, tryghed og mange års erfaring.

Bedemand Anita Grundahl hjælper med begravelser

Jeg har arbejdet som bedemand siden 1993 og går meget op i at du som pårørende føler dig tryg i processen. Jeg hjælper pårørende med at besvare spørgsmål i en svær tid og planlægge begravelsen sådan at der kan forekomme en god afsked.

Hvad er en kistebegravelse?

En kistebegravelse er det der betegnes som den oprindelige begravelsesform i Danmark. Gennem tiden er bisættelser blevet mere populære og derfor gennemføres ca. kun 25 – 30% af alle begravelser i Danmark som en kistebegravelse. Kommer man ind i de større byer falder dette tal til et mindre, hvor man benytter en kistebegravelse.

Kontakt mig for en uforpligtende dialog

Kistebegravelse

Tryghed

Højtidelighed ved begravelse

Ved foreståelse af en kistebegravelse vil der i næsten alle tilfælde være en kirkelig højtidelighed. Det helt centrale her er selve jordpåkastelsen som ofte foregår ved gravstedet efter selve kisten er blevet nedsænket. Det skal dog siges at det ikke er et krav at kistebegravelsen sker i forbindelse med selve højtideligheden, dette er dog sjældent ved borgerlige begravelser.

Tillid

Kiste og gravsted ved kistebegravelse

Det afhænger af kirkegården hvor der kan vælges gravsted. En normal kistebegravelse vil ske i enten en kistegrav der er fælles eller et bestemt kistegravsted. En bestemt gravsted vil være kendetegnet af en afgrænsing, hvorimod en fællesgrav ikke har nogen, der kan dog være en markering med en plænesten. Jeg hjælper dig gerne med at vælge det helt rette gravsted og typen.
IMG 0796 rotated
anitagrundahl optimeret scaled

Siden 1993 og mere end 25 års erfaring.

Anita Grundahl

En tillidsfuld og tryghedsskabende bedemand i Ringe med mange års erfaring. Min butik ligger på Algade 22 i Ringe, hvor du er meget velkommen til at komme forbi til en uforpligtende dialog. Som bedemand er jeg her for at hjælpe dig som pårørende med de svære spørgsmål i forbindelse med begravelsen.

Skal jeg ringe dig op?