Begravelse eller bisættelse uden ceremoni

En begravelse eller bisættelse uden ceremoni betyder, at man hverken vælger at have en en kirkelig eller borgerlig højtidelighed. Jeg hjælper dig gerne med at få arrangeret en af delene uden en cermoni.

Uden
ceremoni

Hvordan foregår det?

En begravelse uden en ceremoni betyder, at der fravælges at laves/holdes en kirkelig eller borgerlig højtidelighed for afdøde. Selve begravelsen eller bisættelsen bliver af mere praktisk karakter. Dette betyder at afdøde ilægges kisten og køres direkte med rustvognen til kirkegården ved en nedsættelse i gravstedet/med en jordfæstelse i gravstedet ved, som ved en kistebegravelse eller direkte til krematorium som ved en bisættelse. Det er derfor stadig muligt at lave en kistebegravelse, bisættelse eller askespredning over åbent hav.
"Mit primære mål som bedemand er, at sikre mig at du som pårørende føler dig i trygge hænder og har tillid til at jeg gør mit bedste for at det sidste farvel bliver et ordentligt og mindeværdigt øjeblik, så afdøde kan komme godt afsted på den sidste rejse."
anitagrundahl optimeret scaled
Anita Grundahl
Tillid, tryghed og mange års erfaring

Begravelse eller bisættelse uden ceremoni

Når et af dine familiemedlemmer afgår ved døden, forekommer der mange spørgsmål i en ellers i forvejen svær tid. Jeg hjælper med alle de praktiske opgaver, sådan at du og din familie skal bekymre jer om mindst muligt i den svære tid.

En bisættelse eller begravelse uden ceremoni er noget pårørende vælger af forskellige årsager. Det kan være noget afdøde har nedskrevet et ønske om i min sidste vilje. Jeg kører afdøde direkte til krematoriet eller gravstedet, hvis du og din familie ikke ønsker at afholde den traditionelle ceremoni.

Skal jeg ringe dig op?