Ydelser

Få omsorgsfuld hjælp i en svær tid

Anita Grundahl har arbejdet som bedemand siden 1993 og går meget op i at du som pårørende føler dig tryg i processen. Jeg hjælper pårørende med at besvare spørgsmål i en svær tid og planlægge begravelsen sådan at der kan forekomme en god afsked.

Gennem samtalen med os aftaler I pårørende selv, i hvilket omfang I ønsker praktisk hjælp. Det kan være en stor hjælp og tryghed for pårørende at overlade disse opgaver til bedemanden, som har erfaring i at tilrettelægge begravelsen eller bisættelsen.

Tillid

Tryghed

Erfaring

begravelse 0.jpg e1609838928500

Bisættelse

Bisættelsen sker efter selve ceremonien, hvor kisten bæres ud til rustvognen og køres til krematorium. Derefter kan urnen nedsættes eller spredes til havs.

Coffin SCANPIX 610x475 1 e1609839107271

Begravelse

Begravelsen sker i forlængelse med selve ceremonien, hvor kisten bæres ud til gravpladsen. Her vil den afsluttende jordfæstelse af selve kisten forgå ved gravstedet.
vand solnedgang kvadrat e1612622448804

Askepsredning

Få spredt din aske over åbent hav, hvis du skriftligt har tilkendegivet et ønske om det. Askespredningen skal foregå over åbent vand 200 meter fra land.
Mit primære mål som bedemand er, at sikre mig at du som pårørende føler dig i trygge hænder og har tillid til at jeg gør mit bedste for at det sidste farvel bliver et ordentligt og mindeværdigt øjeblik, så afdøde kan komme godt afsted på den sidste rejse.
Anita Grundahl - Bedemand i Ringe siden 1993
woman portrait quote

Skal jeg ringe dig op?