Tryghed, tillid og mange års erfaring

Bisættelse

Begravelsesforretning i Ringe og omegn

+45 62 62 12 71

Professionel og omsorgsfuld bedemand

Bisættelse

En bisættelse er en begravelsestype, hvor kisten bliver brændt / kremeret på et krematorie før urnen med aske nedsættes på et gravsted eller spredes over åbent hav. Det er i Danmark den mest valgte begravelsesform og vælges i 70% af alle tilfælde.

Bedemand siden 1993

Få hjælp af en eksamineret bedemand der har eksisteret i mere end 20 år.

Hjælp til pårørende

Få hjælp til at svare på spørgsmålene i den svære tid som pårørende.

Domkirke-odense-kor_stor
himmel optimeret
anitagrundahl optimeret scaled

Siden 1993 og mere end 25 års erfaring.

Anita Grundahl

En tillidsfuld og tryghedsskabende bedemand i Ringe med mange års erfaring. Min butik ligger på Algade 22 i Ringe, hvor du er meget velkommen til at komme forbi til en uforpligtende dialog. Som bedemand er jeg her for at hjælpe dig som pårørende med de svære spørgsmål i forbindelse med begravelsen.
begravelse 0.jpg e1609838928500

Mere om bisættelsen

Når en af dine nærtstående eller et familiemedlem, afgår ved døden, er der altid mange spørgsmål, du som pårørende mangler svar på. Det kan være spørgsmål om hvorvidt afdøde skal begraves eller kremeres. Der er i nogle tilfælde at afdøde på forhånd taget stilling til, hvordan det sidste farvel skal foregå.

Hvis du og din familie beslutter at det sidste farvel skal ske ved en bisættelse foregår det ved at bisættelsen finder sted i en kirke eller i et kapel. Efter højtideligheden kører jeg afdøde på Krematoriet. Efter ca. 8-14 dage hentes urnen og afleveres til kirkegården. Jeg går meget op i tryghed og tillid og sørger for at hele forløbet sker som afdøde, du og din familie ønsker.

Ring til Anita Grundahl døgnet rundt på
ELLER

Send en besked

Skal jeg ringe dig op?