Bedemand i Rolfsted

Anita Grundahl - tillid, tryghed og mange års erfaring

Begravelsesforretning i Rolfsted

Begravelser og bisættelser er og skal være en mindeværdig begivenhed. Som din lokale bedemand i Rolfsted hjælper jeg med at arrangere en god afsked. Få hjælp til de svære spørgsmål der opstår i forbindelse med dødsfald, hvor der blandt andet skal koordineres med kirke, kapel og præst. Ved at vælge en eksamineret bedemand kan du være sikker på professionel hjælp, hvor du kan føle dig tryg og være sikker på der bliver taget god hånd om dig og beslutningerne i den svære tid.

Din bedemand i Rolfsted - Anita Grundahl​ bedemand siden 1993

En tillidsfuld og tryghedsskabende bedemand i Rolfsted med mange års erfaring. Min butik ligger på Algade 22 i Ringe, hvor du er meget velkommen til at komme forbi til en uforpligtende dialog. Som bedemand er jeg her for at hjælpe pårørende med de svære spørgsmål i forbindelse med begravelse eller bisættelse.

Kontaktoplysninger

Telefon

+45 62 62 12 71

Adresse

Algade 22 st, 5750 Ringe

Jeg hjælper med

Som begravelsesforretning og bedemand i Rolfsted, hjælper jeg pårørende med følgende.

Begravelse

Sker i forlængelse med selve ceremonien, hvor kisten bæres ud til gravpladsen. Her vil den afsluttende jordfæstelse af selve kisten forgå ved gravstedet.

Bisættelse

Sker efter selve ceremonien, hvor kisten bæres ud til rustvognen og køres til krematorium. Derefter kan urnen nedsættes eller spredes til havs.

Skal jeg ringe dig op?